Syksyksi uuteen projektiin? Haemme full stack -kehittäjiä, arkkitehteja ja koodaavia scrum mastereita!

Nyt olisi haussa iso määrä tekijöitä syyskuussa alkavaan projektiin! Projektissa pääset tekemään kansallisen tason palveluita modernissa ja ketterässä monitoimittajaympäristössä. Kyseessä on lähtökohtaisesti turvallinen, vuosia kestävä projekti, jossa meidän työntekijänä pääsee 7000e/kk ansiotuloihin. Todella upea ja konkreettinen tilaisuus nousta uralla Mavericks-konsultiksi ja näyttää perävaloja markkinakriisille!

Tähän projektiin haetaan kokeneita koodaavia scrum mastereita, koodaavia arkkitehteja ja full stack -kehittäjiä. Jokaisessa roolissa on vaatimuksena useamman vuoden työkokemus mikropalveluiden rakentamisesta Javalla, Springillä, Nodella ja Reactilla – kustakin vähintään kahden vuoden kokemus. Työkokemusta ohjelmistokehityksestä tulisi olla vähintään viisi vuotta. Lisäksi haetaan roolin mukaan vaihtelevia erikoisosaamisia:

  • Kotlin ja Redux/vastaava tilanhallinta
  • Hibernate/vastaava ja Redis/elastic cache/vastaava
  • SSO, Shibboleth

Tekijöiden ennakkohaastattelut ja osaamisen tarkempi kartoittaminen 18.-29.5., mahdolliset asiakashaastattelut kesäkuun puolessa välissä ja valinnat kesä-heinäkuun vaihteessa. Tästä kesälomille tietäen, että tunnelin päässä todellakin on valoa!

Hakemukset ja yhteydenotot niin pian kuin mahdollista
jouni@mavericks.fi
+358 40 664 5444
LinkedIn


Mavericks on ohjelmistotalo, jossa yhdistyvät työsuhteen tarjoama turvaverkko sekä yrittäjän vapaus ja tulot. Me keskitymme löytämään huipputekijöillemme markkinoiden parhaat projektit ja palkitsemaan kovan työn kovalla palkalla. Pallomeret jääköön lapsille.

Mietityttääkö?

Koronaepidemia on aiheuttanut epävarmuuden tunteita niin yrityksille kuin tekijöille. Mavericksiin tuo pirulainen ei ole pahemmin päässyt vaikuttamaan, ja olemmekin tuplanneet päälukumme kuluneen vuoden aikana kymmenestä konsultista kahteenkymmeneen. Täällä voit lukea lisää viimeisimmistä kuulumisistamme.

Suurin osa työntekijöistämme on myös omistajia. Voit lukea omistajuudesta täällä.

Tutustu Maverickeihimme täällä!