Senior Mobile Developer

Etsimme tiimiimme kokeneita mobiilikehittäjiä, jolla on kokemusta iOS- ja/tai Android-sovelluskehityksestä. Työtehtävät koostuvat asiakkaan suoratoistopalvelujen ja laitealustojen iOS- ja/tai Android-sovellusten kehityksestä.  Aloitus roolissa vuoden 2024 aikana.

 

Odotamme hakijalta:

  • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Ketterien toimintatapojen ja menetelmien hallintaa
  • Kykyä ottaa tarvittaessa vastuuta kehitettävän palvelun teknisestä toteutuksesta
  • Mahdollisuutta työskennellä asiakkaan toimipisteessä Helsingissä tai Tampereella
  • Laajaa kokemusta mobiilikehityksestä tunnettujen suuria määriä tavoittavien verkkopalveluprojektien parissa
  • Ohjelmointikokemusta joko Swiftillä, Swift UI:llä ja Objective-C:llä
  • JA/TAI Android-natiivisovellusten kehityksestä Kotlinilla
  • Kokemusta REST-rajapinnoista sekä sovellusten julkaisemisesta App Storessa ja Google Playssa

 

Eduksi katsomme:

  • Kokemusta mediasovellusten ja suoratoistopalveluiden kehityksestä
  • Kokemusta mobiiliplayereiden, Chromecastin JA Chromecast receiverin kehityksestä
  • Kokemusta TV ja/ tai tvOS tai CarPlay kehityksestä
  • Kokemusta Android Automotive, Android Auto ja/tai CarPlay kehityksestä
  • Kokemusta CI/CD -kehitysmallista

 

Arvioitu palkka: noin 7000–8200 euroa kuukaudessa.

Lokaatio: Helsinki tai Tampere

Asiakas teettää valittaville henkilöille turvallisuusselvityksen.

Toivomme, että uudella tiimikaverillamme on vahva kokemus mobiilikehityksestä, useiden vuosien työkokemus alalta sekä hallussa tehtävään liittyvät teknologiat. Kyky oppia uusia teknologioita nopeasti ei ole haitaksi!

Kokemus konsultoinnista on erittäin arvostettua ja sitä pidetään tehtävässä merkittävänä etuna. Lisäksi toivomme, että olet itsenäinen ja itsevarma henkilö, joka ei pelkää tarttua haasteisiin, joita asiakkaamme toivovat meidän ratkaisevan. Vastineeksi tarjoamme vapautta ja vastuuta sekä palkkamallin, jonka alan huippuammattilaiset ansaitsevat.

Miksi Mavericks?

 

Liittymällä Mavericksille saat parhaat puolet kahdesta maailmasta: ohjelmistofreelancerin vapauden ja palkkion sekä työsuhteen turvallisuuden ja edut. Matalahierakinen organisaatio, läpinäkyvyys ja reilu palkkio kuuluvat toimintamalliimme. Myynti, hallinto, työvälineet – kaikki hoidetaan puolestasi, jotta voit keskittyä 100% toimeksiantoosi.

Reilu palkkio – Kaikki konsulttimme saavat korvauksen sen perusteella, minkä verran he tuovat liikevaihtoa. Palkkapohja on sama kaikille. Ei palkkakeskusteluja, tasa-arvoinen kohtelu. Bruttopalkka on 50,7 % laskutuksesta, mikä tarkoittaa yleensä noin 6900–8000 €/kk.

Huippuprojektit valittavaksi  – Konsulttimme voivat vapaasti valita projektejaan suurilta ja pieniltä, kotimaisilta ja kansainvälisiltä asiakkailta. Oman myyntimme lisäksi teemme yhteistyötä Suomen kovimpien konsulttitalojen kanssa löytääksemme konsulttiemme tarpeisiin sopivimmat ja mielenkiintoisimmat projektit.

Luottamus ja joustavuus  – Olemme aikuisten ammattilaisten ryhmä. Pidämme hyvää huolta asiakkaistamme, ja samalla vaikutamme siihen, miten, missä ja kuinka paljon teemme töitä.

Yksinkertaista ja läpinäkyvää – Meille yksinkertainen tarkoittaa tehokasta, selkeää ja äärimmäisen läpinäkyvää. Kaikki liiketoimintamme osa-alueet viestivät avoimesti. Tällä tavalla jokaisella on jaettu ymmärrys liiketoiminnasta ja he voivat antaa arvokasta palautetta yrityksen kehittämiseksi.

Miten haen tehtävää?

Jätä meille yhteystietosi sekä CV:si ja/tai LinkedIn-profiilisi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!


		
Apply now