IT-rekrytoija

Mavericks on yksi nopeimmin kasvavista ohjelmistokonsultointiyrityksistä Suomessa. Tarjoamme konsulteillemme yrittäjän vapauden ja palkkatason sekä työnantajan myyntikoneiston ja hallinnollisen turvaverkon – best of both worlds.

Asiakkaillemme emme myy hienoa brändiä tai nimeä vaan ohjelmistokonsultteja, jotka ovat varustettuna yrittäjähenkisellä ja itsenäisellä lähestymistavalla työhön. Mavericksilla konsultit niittävät oman työnsä tulokset.

Etsimme nyt Mavericksille uutta IT-rekrytoijaa! Olemme rohkeasti erilainen IT-talo ja kokeilemme koko ajan uusia lähestymistapoja markkinoiden haltuunottoon. Olemme kasvaneet vuonna 2021 30:sta henkilöstä 70:ään ja sama tahti on odotettavissa myös ensi vuoteen, joten tarjoamme kasvuhenkisestä IT-konsultointiskenestä kiinnostuneelle, jo jonkin verran kokemusta kerryttäneelle rekrytoijalle paikkaa upeasta tiimistämme 💪🏻

Päävastuusi ovat:

  • Osaltasi rekrytointiprosessista vastaaminen full cycle -meiningillä – kandidaattien prospektointi ja kontaktointi, haastattelut 
  • Tiivis yhteistyö myyntiitiimin kanssa
  • Erinomaisesta hakijakokemuksesta vastaaminen
  • Työnantajamielikuvan kehittäminen – tästä voit halutessasi ottaa myös isomman vastuun itsellesi!
  • Rekrykanavakokonaisuutemme hallinnointi ja ylläpito
  • Yrityksen rekrytointifunktion kehittäminen

Näiden tehtävien lisäksi sinulla on mahdollisuus muokata työtehtäviä omien mielenkiintojesi ja vahvuuksiesi mukaan! Yksin ei töitä tarvitse tehdä vaan haemme työparia nykyiselle rekrytoijallemme.

Toivomme, että sinulla on jo edellistä kokemusta rekrytoinnista – kokemus IT-alalta on plussaa. Koulutamme sinut luonnollisesti firman ympäristön ja pelisääntöjen saloihin, joten sinun ei tarvitse olla seppä ensimmäisestä päivästä lähtien. Odotamme, että puhut ja kirjoitat sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi ja että koet olevasi luontaisesti hyvä kommunikoimaan – pienessä tiimissä sujuva viestintä on avain menestykseen!

Tämä työ tarjoaa sinulle mahtavan seuraavan askeleen IT-rekrytoijan urallasi! Sen lisäksi, että tulet osaksi mitä loistavinta tiimiä, pääset rekrytoijana tarjoamaan aidosti helppoa ja läpinäkyvää konseptia kandidaateille. Tulet olemaan erittäin olennainen osa yrityksen kasvua ja pääset toteuttamaan sitä itsellesi sopivalla tavalla. Emme epäröi kokeilla uusia toimintatapoja tai puhua asioista häikäilemättömään sävyyn, joten saat päästää luovuutesi kukkimaan etkä ole jumiutunut vain kankeisiin prosesseihin.

Mikäli tämä kuulostaa sinusta hyvältä, niin jutellaan lisää! Lisätietoja tehtävästä saat tulevalta työkaveriltasi Konsta Karppiselta (0503494878, konsta.karppinen@mavericks.fi)

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 9.1.2022. Aloitamme haastettelut jo hakuaikana ja sopivan henkilön löydyttyä täytämme paikan.


		
Lähetä hakemus